REFERENTIES
Eerlijke reacties na mooie samenwerkingen

Katja Schuurman

Presentatrice / Actrice


"Mr. Lexington is op tijd en betrouwbaar. Een fijn gezelschap als chauffeur: Hij praat niet té veel, maar is wel gezellig! Je kunt op hem rekenen, zeker een aanrader. Ik werk dan ook graag met Mr. Lexington samen."

Micky Hoogendijk

Photographer / artist


"Mr. Lexi
ngton is altijd op tijd, staat voor je klaar, denkt in oplossingen en zorgt dat alles op rolletjes verloopt! Ook gaat hij zorgvuldig om met mijn kunst. Daarnaast is Mr. Lexington een fijn mens om om je heen te hebben."

Pilar Rodriguez-toubes Osborne

Director ART Advisory Services


"Ik heb het altijd moeilijk gevonden de juiste persoon te vinden die mij kan helpen, in een land waar ik niet vandaan kom. Totdat ik eindelijk werd voorgesteld aan Mr. Lexington. Hij is de meest efficiënte persoon waar ik ooit mee gewerkt heb. (En ik ben erg kieskeurig) Ik hoef hem maar één keer iets uit te leggen en hij begrijpt direct hoe ik de dingen geregeld wil hebben. Mr. Lexington kan ik volledig vertrouwen in mijn huis en ik kan ontspannen als ik weet dat hij in de buurt is. Hij denkt in oplossingen en niet in problemen! Ik ben erg gelukkig dat hij ons helpt waar nodig!"

OVERTUIGD?