"Mr. Lexington is een cadeau aan jezelf"

-Client quote- 

Chauffeurs diensten:

• Chauffeur voor BN'ers + internationaal
• Privé chauffeur
• Vervoer kinderen
• Vervoer kostbare items
• Ophalen / wegbrengen goederen

• Project voor o.a. Sense 8, Golden Lions Cannes, the Goldfinch, the Spy Who Dumped me, the Amazing Race

VERHUUR 

Geld verdienen tijdens je vakantie willen we toch allemaal? Mr. Lexington regelt álles voor u! Boekingen, beddengoed, schoonmaak en natuurlijk Mr. Lexington als host. De verhuur verloopt vlekkeloos en onbezorgd. 

*Doe HIER uw aanvraag.

VAREN 

Met uw vrienden, familie of collega's een gezellige middag/avond op een luxe sloep ervaren? Mr. Lexington heeft hiervoor alles in huis en regelt het allemaal voor u. In overleg bepalen we de route en bespreken we uw wensen. 

*Doe HIER uw aanvraag.

HOSTING

Mr. Lexington zorgt voor volle glazen, lekkere hapjes, mooie/schone tafels, de vaatwasser en lege vuilnis-/asbakken. Eindelijk kunt u tijdens uw verjaardag, housewarming of andere gelegenheid uw gasten spreken en een onbezorgde avond ervaren!

*Doe HIER uw aanvraag.

ORDE & RUST 

Is uw woning, kantoor of de kinderkamer een puinhoop en weet u niet waar u moet beginnen? Wij gaan stap voor stap samen met u op zoek naar concrete oplossingen en rust in de ruimte.

 
*Doe HIER uw aanvraag.

KIDS

Mr. Lexington heeft meer dan 17 jaar ervaring met kinderen én is in het bezit van een VOG.
Kinderen hebben soms een druk bestaan met school, sporten, vriendjes etc.
Mr. Lexington helpt graag!  

*Doe HIER uw aanvraag.

BEHEER EN VEILIGHEID

Gaat u voor vakantie of werk voor een periode weg van huis en voelt dat niet fijn? Dan kan Mr. Lexington dit gevoel wegnemen! Wij beheren uw woning en zorgen dat u met een gerust gevoel van huis bent.

*Doe HIER uw aanvraag.

INTERIEUR STYLING & ADVIES

Wilt u meer eenheid, sfeer of ruimte in uw woning of werkplek creëren? Dan kan Mr. Lexington daar een passend advies voor geven! 

Mr. Lexington rondde o.a. een opleiding af aan Akademie Vogue en werkte ruim 5 jaar voor dé internationale ontwerper PIET BOON

*Doe HIER uw aanvraag.

AUTO & ONDERHOUD

Onderhoud, winterbanden, schoon bij 'rouw en trouw' of misschien wel elke week een auto die glimt? Geen probleem! Mr. Lexington regelt het allemaal voor u. Ook uw luxe auto is veilig, wij rijden o.a. Porsche, RangeRover, Audi, BMW en Mercedes. 

*Doe HIER uw aanvraag.


CONTACT