"Mr. Lexington feels like a gift to yourself"
- Client Quote-

DRIVER 

In uw eigen auto worden opgehaald/weggebracht is geen probleem. Of thuis, op Schiphol, kantoor of een feestje worden afgezet kunnen wij verzorgen. Mr. Lexington is een ervaren chauffeur! Ook als het om uw kinderen gaat.

*Doe HIER uw aanvraag.

*Heeft u een bijzonder mooie auto nodig om in vervoerd te worden, dan kunt u dit HIER aanvragen en bespreken. 

PROPERTY RENTALS

Geld verdienen tijdens je vakantie is ons ieder wel bekend door o.a. de verhuur op AirBNB. Wij werken samen met diverse partijen om de verhuur vlekkeloos en onbezorgt te laten verlopen. Denk hierbij aan advertentie beheer, schoonmaak- talenten en natuurlijk Mr. Lexington als dé host. 

*Doe HIER uw aanvraag.

BOOT TRIPS 

Met uw vrienden, familie, collega's of anderen een gezellige middag/avond op een luxe sloep ervaren? Geen probleem! Mr. Lexington heeft hiervoor alles inhuis en regelt het allemaal voor u. In overleg bepalen we de route en bespreken we uw wensen. 

*Doe HIER uw aanvraag.

HOSTING

Wilt u tijdens uw verjaardag, jubileum, housewarming of een andere gelegenheid eindelijk uw gasten spreken en niet zelf de hele avond in de keuken staan? Geen probleem! Wij zorgen voor volle glazen, schone tafels, de hapjes, lege vuilnis/as-bakken en een onbezorgde avond. 

*Doe HIER uw aanvraag.

OVERVIEW & PEACE 

Is uw woning, garage, kantoor of de kinderkamer een vreselijke bende en weet u niet waar u moet beginnen? Ook daarvoor kunt u Mr. Lexington inhuren. Wij gaan stap voor stap met u opzoek naar concrete oplossingen en rust in de ruimte.

 
*Doe HIER uw aanvraag.

KIDS

Heeft u kinderen die bijna net zo'n druk leven hebben als uzelf? School, sporten, vriendjes en feestjes; u blijft heen en weer rijden! Mr. Lexington heeft meer dan 15 jaar ervaring met kinderen. Ook oppassen behoort tot de diensten van Mr. Lexington.   

*Doe HIER uw aanvraag.

CONTROL & SAFETY

Gaat u voor vakantie of bijvoorbeeld werk voor een periode weg van huis en voelt dat niet fijn? Dan kan Mr. Lexington dit gevoel wegnemen! Wij kunnen uw woning beheren en hebben hier tevens referenties over als u wenst. 

*Doe HIER uw aanvraag.

INTERIOR STYLING & ADVICE

Wilt u meer rust, eenheid of bijvoorbeeld ruimte in woning of werkplek creeeren? Dan kunnen wij daar en passend advies voor geven! 

Mr. Lexington ronde o.a. een opleiding af aan dé Akademie Vogue en werkte ruim 5 jaar voor de internationale ontwerper PIET BOON. 

*Doe HIER uw aanvraag.

CAR & MAINTENANCE

Onderhoud, winterbanden, schoon bij 'rouw en trouw' of misschien wel elke week een auto die glimt? Geen probleem voor Mr. Lexington! U kunt uw auto ons toevertrouwen. Ook uw grote, luxe of dure auto is veilig: wij rijden o.a. Porsch, RangeRover, Audi, BWM en Mercedes. 

*Doe HIER uw aanvraag.

CONTACT